Fysiotherapie Badhoevedorp

U bent hier: Home / Fysiotherapie Badhoevedorp

Als Back in Shape | Fysiotherapie Badhoevedorp zijn wij A-plus praktijk van Zorg & Zekerheid geworden, en PlusPraktijk van Achmea. Wij bieden hoogwaardige fysiotherapie op basis van breed gedragen klanttevredenheid. Bij ons heeft iedere fysiotherapeut een eigen specialisme. U kunt op die manier zeker zijn van de beste zorg voor uw lichamelijke klachten. Hieronder vind u ons aanbod van behandelingen binnen fysiotherapie:

Fysiotherapie Badhoevedorp | Meer informatie over Fysiotherapie bij Back in Shape?

voor onze tarieven of

Manuele therapie

Voor de behandeling van rug- en nekklachten en andere gewrichts gerelateerde klachten kunt u terecht bij de gespecialiseerde manueel therapeuten van Back in Shape Fysiotherapie Badhoevedorp. Onze manueel therapeuten zijn zeer deskundig en kunnen in vrijwel alle gevallen de oorzaak van de pijnklacht vinden en voor u oplossen. De behandeltechniek waarbij hiervan gebruik gemaakt wordt is vaak door behandeling met de hand (manu betekent hand).

Bekijk

Fysiotherapie Badhoevedorp - Back in Shape biedt manuele therapie

Oedeemtherapie

Voor de behandeling van oedeem beschikt Back in Shape over gespecialiseerde fysiotherapeuten die oedeembehandelingen geven. Na bestraling of operatie kan vochtophoping zijn ontstaan. Deze therapie is erop gericht deze vochtophoping te verminderen. Vanwege hun specialisme staan onze fysiotherapeuten geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen Lymfologie.

Bekijk

Fysiotherapie Badhoevedorp - Back in Shape biedt oedeemtherapie behandelingen

Psychosomatische fysiotherapie

Als we het hebben over het verband tussen leefomgeving, lichaam en geest, dan hebben we het over het vakgebied van onze psychosomatisch fysiotherapeuten. Voor klachten die gerelateerd zijn aan stress, vermoeidheid en pijn waarvoor niet meteen een duidelijke oorzaak aan te wijzen is beschikken wij over gespecialiseerde psychosomatisch fysiotherapeuten. Het gaat dan om klachten waarbij sociale en psychische elementen een rol spelen. Ook deze specifieke discipline kunnen wij bieden.

Bekijk

Fysiotherapie Badhoevedorp - Back in Shape biedt psychosomatische therapie behandelingen

Echografie

Naast de algemene fysiotherapie behandelingen beschikken wij over echografie techniek. Soms willen we als fysiotherapeut iets beter kunnen zien wat er in de spier of het gewricht aan de hand is. Dat doen we met behulp van echografie. Het levert een groot voordeel op bij het bepalen van diagnose en zorgt dat we doelgerichter kunnen behandelen.

Bekijk

Fysiotherapie Badhoevedorp - Back in Shape biedt echografie behandelingen

Shockwave

Back In Shape fysiotherapie Badhoevedorp biedt vanaf heden shockwave aan! In onderstaande blog beschrijven wij wat shockwave inhoudt en bij welke aandoeningen shockwave effectief is. Shockwave wordt al 20 jaar gebruikt om diverse klachten te bestrijden.

Bekijk

Fysiotherapie Badhoevedorp | Meer informatie over Fysiotherapie bij Back in Shape?

voor onze tarieven of

Massage

Voor een sportmassage, shiatsu of een ontspanningsmassage kun je bij ons terecht. Onze professionele massage therapeuten beschikken over veel ervaring. Een massage doet de spierspanning afnemen zodat je meer energie krijgt en je lichaam flexibeler wordt. Daarnaast wordt met massage de doorbloeding gestimuleerd waardoor afvoer van afvalstoffen en de aanvoer van voedingsstoffen verbeterd wordt.

Bekijk

Fysiotherapie Badhoevedorp - Back in Shape biedt massage voor iedereen

Fysiotherapie Badhoevedorp – Oefentherapie

De basis van fysiotherapie is bewegingstherapie ofwel oefentherapie. Voor de behandeling van veelvoorkomende klachten aan gewrichten en spieren beschikken wij over fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in oefeningen om juist die klachten te behandelen. Op het gebied van behandeling van nek-, rug-, heup-, knie- en enkelklachten hebben wij alle kennis in huis.
Medische trainingstherapie – Houdingstherapie – Revalidatie – E-health

Bekijk

Fysiotherapie Badhoevedorp - Back in Shape biedt oefentherapie voor iedereen

Specifieke Beweegprogramma’s

Bij Back in Shape bieden we verschillende specialistische programma’s. Voorbeelden daarvan zijn behandeling bij Parkinson patiënten, training bij COPD patiënten, behandeling met herstel van hersenletsel, of looptherapie voor Claudicatio Intermittens patiënten.
Parkinson – COPD – Cardiovasculair – Hersenletsel – Claudicatio Intermittens

Bekijk

Fysiotherapie Badhoevedorp - Back in Shape biedt beweegprogramma's voor iedereen

Dry Needling

Back in Shape Fysiotherapie Badhoevedorp beschikt over speciaal daarvoor opgeleide fysiotherapeuten die dry needling mogen toepassen. De techniek zorgt dat bepaalde triggerpoints in de spieren gedeactiveerd worden door gebruik te maken van kleine naaldjes. Dry needling wordt ook wel triggerpoint therapie genoemd.

Bekijk

Fysiotherapie Badhoevedorp - Back in Shape biedt dryneedling behandelingen

Tarieven

Bekijk de tarieven van de verschillende fysiotherapie behandelingen. Back in Shape is PlusPraktijk van AGIS/ACHMEA en A-plus praktijk van Z&Z.

Bekijk

Fysiotherapie Badhoevedorp | Meer informatie over Fysiotherapie bij Back in Shape?

voor onze tarieven of

Deze pagina delen? Kies hieronder!