Fitness Badhoevedorp

U bent hier: Home / Fitness Badhoevedorp

Fitte mensen presteren beter. Voor iedereen die zijn of haar gezondheid serieus neemt bieden wij fitness in onze sportschool voor elk niveau. Samen met onze fitness instructeurs stel je zelf je sportieve doelen en wordt je gestimuleerd om ze te bereiken. Met onze persoonlijke aandacht en zorgen we voor een prettige sfeer waarin je je snel thuis zult voelen. Wij bieden individuele fitness op basis van je persoonlijke schema en met fitness apparatuur van de hoogste kwaliteit. Ook bieden we groepslessen op elk niveau. Neem een kijkje bij ons complete fitness aanbod:

Fitness Badhoevedorp | Meer informatie over Fitness bij Sportschool Back in Shape?

Meld je aan of kom eens langs!

Fitness groepslessen

De professionele fitness instructeurs van Back in Shape Fitness Badhoevedorp laten je lekker bewegen tijdens de inspirerende groepslessen. In ons groepslessen rooster kun is er vast iets voor je bij. Sporten wordt op deze manier niet alleen gezond voor je maar ook gezellig. Iedereen motiveert elkaar om net een  dat stapje verder te gaan.

Bekijk het rooster

Fitness Badhoevedorp - Back in Shape biedt groepslessen voor ieder niveau

Abdo-mix is een 15 minuten coretraining. Je krijgt effectieve oefeningen om je buik en rugspieren sterk en strak te maken. Dit is zeer goed te combineren met een groepsles of een ander fitnessprogramma.

In een steples wordt op duidelijke en heldere manier de choreografie uitgelegd en opgebouwd. Daarom is het geschikt voor zowel beginnende, als gevorderde steppers. De choreografie wordt deels aangepast voor de gevorderde steppers. Zet jij een stapje extra?

Body Shape is een gevarieerde workout met oefeningen voor het gehele lichaam. Geen moeilijke danspasjes, maar volgbare bewegingen en oefeningen geschikt voor iedereen.

In yoga lessen wisselen inspanning en ontspanning elkaar af. Club yoga is een ontspannende en dynamische les voor body en mind. Diverse vormen van yoga, gecombineerd met Tai Chi vormen de basis van deze les. Yoga is een cadeautje voor jezelf.

Onder begeleiding van een fysiotherapeut werk je afwisselend aan buik- en rugspieren, houding en balans oefeningen.

Wil je jezelf in conditie feesten? Dan moet je absoluut een ZUMBA les volgen! In een ZUMBA les wordt Latijns-Amerikaans geïnspireerde muziek vermengd met aanstekelijke en makkelijk te volgen danspassen om zo een fitnessfeest te maken dat absoluut verslavend werkt.

Pilates is een les vol uitdagende oefeningen die met een bewuste ademhaling en in concentratie worden uitgevoerd. Het regelmatig volgen van een Pilates les helpt je om geestelijk en lichamelijk sterker te worden, een soepeler lichaam te krijgen en om beter in balans te raken.

Total Workout is een wisselende en uitdagende les waarbij conditie en kracht centraal staan. Er wordt op verschillende niveaus les gegeven waardoor deze les geschikt is voor de beginnende en gevorderde sporter.

Blijven sporten als je zwanger bent ? Dat kan natuurlijk bij Back in Shape. Wij maken samen met jou een persoonlijk programma om in conditie te zijn en te blijven gedurende je zwangerschap. We pakken specifieke zwangerschapsklachten aan en geven toepasselijke informatie. Ook hebben we aan de periode NA de bevalling gedacht. Zodra je er aan toe bent, kun je onze lessen volgen om weer helemaal in shape te komen.

Cardiotraining

Back in Shape | Fitness Badhoevedorp beschikt over apparatuur van Life fitness, top kwaliteit fitnessapparatuur. Met het comfort van een eigen televisie of je eigen muziek kun je werken aan het bereiken van van je sportieve doelen. Ook kun je met een persoonlijke hartslagmeter veilig en effectief trainen. Bij onze cardiotraining bepaal je zelf wanneer je gaat en bepaal je je eigen tempo.

Bekijk

Fitness Badhoevedorp - Back in Shape biedt cardiotraining voor ieder niveau

Krachttraining

Krachttraining doen we niet alleen om spierbundels te groeien heeft meerdere voordelen zoals meer energie, een betere houding en natuurlijk vetverbranding. Om spieren sterk te maken en te houden moeten ze gebruikt en belast. Je kunt spierkracht op diverse manieren bij ons trainen. Als je je spieren traint krijg je meer energie, zie je er beter uit en kan je sommige kwalen voorkomen. Bij een gebalanceerd fitness programma hoort dan ook een spiertraining.

Bekijk

Fitness Badhoevedorp - Back in Shape biedt krachttraining voor ieder niveau

Fitness Badhoevedorp | Meer informatie over Fitness bij Sportschool Back in Shape?

Meld je aan of kom eens langs!

Personal trainer

Bij Back in Shape | Fitness Badhoevedorp bieden we training met een persoonlijke fitness coach / trainer. Als je effectiever wilt trainen en meer resultaat wilt is personal training wellicht iets voor je. Je traint op basis van een specifiek programma op maat zodat je sneller resultaat behaalt. Een fitness instructeur motiveert je en zorgt dat geconcentreerd op je doel gefocust blijft. Wil je ook de voordelen van een training op maat?

Bekijk

Fitness Badhoevedorp - Back in Shape biedt personal training voor ieder niveau

Hatha Yoga Badhoevedorp

Yoga is iets dat je jezelf cadeau doet. Wij bieden yoga in de vorm van Hatha Yoga. Bij Hatha Yoga zijn er geen goeroes en ieder kan er voor zichzelf iets uit halen. Binnen Hatha Yoga wordt gebruik gemaakt van oefeningen waarbij al je spieren gebruikt worden. Je wordt je bewust van de spanning in het lichaam. Deze spanning kan door bewuste ademhalingstraining weer worden losgelaten.

Bekijk

Fitness Badhoevedorp - Back in Shape biedt Yoga voor ieder niveau

Fitness Badhoevedorp – Massage

Je kunt bij ons terecht voor diverse soorten massages zoals: shiatsu massage, sportmassage en massages voor ontspanning. Onze professionele massagetherapeuten hebben jarenlange ervaring. Door massage laten we de spierspanning afnemen waardoor je meer energie krijgt en en je flexibiliteit verbetert. Daarnaast is het goed voor de doorbloeding zodat afvoer van afvalstoffen en aanvoer van zuurstof wordt gestimuleerd.

Bekijk

Fitness Badhoevedorp - Back in Shape biedt sportmassage voor ieder niveau

Rooster

Bekijk het fitness en groepsles rooster van Back in Shape. Plan jouw favoriete lessen in. Klik op een dag om het rooster te bekijken.
Veel sportplezier!

Bekijk

Fitness Badhoevedorp | Meer informatie over Fitness bij Sportschool Back in Shape?

Meld je aan of kom eens langs!

Deze pagina delen? Kies hieronder!