Fitness Badhoevedorp

U bent hier: Home / Fitness Badhoevedorp

Fitte mensen presteren beter. Voor iedereen die zijn of haar gezondheid serieus neemt, bieden wij fitness in onze sportschool voor elk niveau. Samen met onze fitness instructeurs worden sportieve doelen opgesteld en wordt u gestimuleerd om deze te bereiken. Met onze persoonlijke aandacht, zorgen wij voor een prettige sfeer waarin u zich snel thuis zult voelen. Wij bieden individuele fitness op basis van een persoonlijk schema en met fitness apparatuur van de hoogste kwaliteit. Ook bieden wij groepslessen aan op elk niveau. Neem een kijkje bij ons complete fitness aanbod:

Fitness groepslessen

De professionele fitness instructeurs van Back in Shape Fitness Badhoevedorp laten je lekker bewegen tijdens de inspirerende groepslessen. In ons groepslesrooster zit er vast iets voor je bij. Sporten wordt op deze manier niet alleen gezond voor je, maar ook gezellig. Iedereen motiveert elkaar om een stapje verder te gaan.

Bekijk het rooster

Rooster groepslessen

Bekijk het fitness en groepsles rooster van Back in Shape. Plan jouw favoriete lessen in. Klik op een dag om het rooster te bekijken.
Veel sportplezier!

Bekijk ons lesrooster

Abdo-mix is een 15 minuten coretraining. Je krijgt effectieve oefeningen om je buik en rugspieren sterk en strak te maken. Dit is zeer goed te combineren met een groepsles of een ander fitnessprogramma.

In een steples wordt op duidelijke en heldere manier de choreografie uitgelegd en opgebouwd. Daarom is het geschikt voor zowel beginnende, als gevorderde steppers. De choreografie wordt deels aangepast voor de gevorderde steppers. Zet jij een stapje extra?

Body Shape is een gevarieerde workout met oefeningen voor het gehele lichaam. Geen moeilijke danspasjes, maar volgbare bewegingen en oefeningen geschikt voor iedereen.

In yoga lessen wisselen inspanning en ontspanning elkaar af. Club yoga is een ontspannende en dynamische les voor body en mind. Diverse vormen van yoga, gecombineerd met Tai Chi vormen de basis van deze les. Yoga is een cadeautje voor jezelf.

Mindfulness yoga is een vorm van yin yoga waarbij we aandacht hebben voor wat we voelen in het moment van de asana (yoga houding).
Wat doet deze houding met mij? Hoe reageer ik hier op? De les wordt afgewisseld met stretch en balansvormen.

Vinyasa Yoga is een dynamische vorm van yoga waarbij asana’s (yoga houdingen) in een vloeiend ritme in samenwerking met de ademhaling worden uitgevoerd.

Pilates is een les vol uitdagende oefeningen die met een bewuste ademhaling en in concentratie worden uitgevoerd. Het regelmatig volgen van een Pilates les helpt je om geestelijk en lichamelijk sterker te worden, een soepeler lichaam te krijgen en om beter in balans te raken.

Yoga is iets dat je jezelf cadeau doet. Wij bieden yoga in de vorm van Hatha Yoga. Bij Hatha Yoga zijn er geen goeroes en ieder kan er voor zichzelf iets uit halen. Binnen Hatha Yoga wordt gebruik gemaakt van oefeningen waarbij al je spieren gebruikt worden. Je wordt je bewust van de spanning in het lichaam. Deze spanning kan door bewuste ademhalingstraining weer worden losgelaten.

Total Workout is een wisselende en uitdagende les waarbij conditie en kracht centraal staan. Er wordt op verschillende niveaus les gegeven waardoor deze les geschikt is voor de beginnende en gevorderde sporter.

Onder begeleiding van een fysiotherapeut werk je afwisselend aan buik- en rugspieren, houding en balans oefeningen.

Heb je gevoel voor de juiste maat en vind je het leuk om te dansen op muziek? Daar sluit deze les goed op aan. Een proefles mag uiteraard altijd!

Blijven sporten als je zwanger bent ? Dat kan natuurlijk bij Back in Shape. Wij maken samen met jou een persoonlijk programma om in conditie te zijn en te blijven gedurende je zwangerschap. We pakken specifieke zwangerschapsklachten aan en geven toepasselijke informatie. Ook hebben we aan de periode NA de bevalling gedacht. Zodra je er aan toe bent, kun je onze lessen volgen om weer helemaal in shape te komen.

Op een aangepast niveau onder begeleiding een groepsles volgen? Dan is de Easy Fit iets voor u!

De Small Groups is een korte zeer intensieve les. Ideaal om te combineren met cardio en krachttraining!

Cardiotraining

Back in Shape | Fitness Badhoevedorp beschikt over apparatuur van Life Fitness, top kwaliteit fitnessapparatuur. Met het comfort van een eigen televisie of je eigen muziek kun je werken aan het bereiken van je sportieve doelen. Ook kun je met een persoonlijke hartslagmeter veilig en effectief trainen. Bij onze cardiotraining bepaal je zelf wanneer je gaat en bepaal je je eigen tempo.

Bekijk

Krachttraining

Krachttraining doen we niet alleen sterker te worden, het heeft meer voordelen zoals meer energie, een betere houding, reductie van stress en natuurlijk vetverbranding. Om spieren sterk te maken en te houden moeten ze worden gebruikt en belast. Je kunt spierkracht op diverse manieren bij ons trainen. Als je je spieren traint krijg je meer energie, zie je er beter uit en kan je sommige kwalen voorkomen. Bij een gebalanceerd fitnessprogramma hoort ook krachttraining.

Bekijk

Fitness Badhoevedorp - Back in Shape biedt krachttraining voor ieder niveau

Personal trainer

Bij Back in Shape | Fitness Badhoevedorp bieden we training met een personal trainer. Als je effectiever wilt trainen en meer resultaat wilt is personal training wellicht iets voor jou. Je traint op basis van een specifiek programma op maat zodat je sneller resultaat behaalt. Een fitnessinstructeur motiveert en zorgt ervoor dat je gefocust blijft op het einddoel. Wil je ook de voordelen van een training op maat ervaren?

Bekijk

Yoga Back in Shape

Yoga is iets dat je jezelf cadeau doet. Wij bieden yoga in de vorm van, Mindfulness, Relax & Restore, Ying & Yang, Vinyassa Yoga en Hatha Yoga. Bij Hatha Yoga zijn er geen goeroes en ieder kan er voor zichzelf iets uit halen. Binnen Hatha Yoga wordt gebruik gemaakt van oefeningen waarbij al je spieren gebruikt worden. Je wordt je bewust van de spanning in het lichaam. Deze spanning kan door bewuste ademhalingstraining worden losgelaten.

Bekijk

Massage

Je kan bij Back in Shape terecht voor diverse soorten massages zoals: shiatsu massage, sportmassage en massages voor ontspanning. Onze professionele massagetherapeuten hebben jarenlange ervaring. Door massage laten we de spierspanning afnemen waardoor je meer energie krijgt en en je flexibiliteit verbetert. Daarnaast is het goed voor de doorbloeding zodat afvoer van afvalstoffen en aanvoer van zuurstof wordt gestimuleerd.

Bekijk

Fitness Badhoevedorp - Back in Shape biedt sportmassage voor ieder niveau