Fitness Badhoevedorp

U bent hier: Home / Fitness Badhoevedorp

Fitte mensen presteren beter. Voor iedereen die zijn of haar gezondheid serieus neemt bieden wij fitness in onze sportschool voor elk niveau. Samen met onze fitness instructeurs stel je zelf je sportieve doelen en wordt je gestimuleerd om ze te bereiken. Met onze persoonlijke aandacht en zorgen we voor een prettige sfeer waarin je je snel thuis zult voelen. Wij bieden individuele fitness op basis van je persoonlijke schema en met fitness apparatuur van de hoogste kwaliteit. Ook bieden we groepslessen op elk niveau. Neem een kijkje bij ons complete fitness aanbod:

Fitness Badhoevedorp | Meer informatie over Fitness bij Sportschool Back in Shape?

Meld je aan of kom eens langs!

Fitness groepslessen

De professionele fitness instructeurs van Back in Shape Fitness Badhoevedorp laten je lekker bewegen tijdens de inspirerende groepslessen. In ons groepslessen rooster kun is er vast iets voor je bij. Sporten wordt op deze manier niet alleen gezond voor je maar ook gezellig. Iedereen motiveert elkaar om net een  dat stapje verder te gaan.

Bekijk

Fitness Badhoevedorp - Back in Shape biedt groepslessen voor ieder niveau

Cardiotraining

Back in Shape | Fitness Badhoevedorp beschikt over apparatuur van Life fitness, top kwaliteit fitnessapparatuur. Met het comfort van een eigen televisie of je eigen muziek kun je werken aan het bereiken van van je sportieve doelen. Ook kun je met een persoonlijke hartslagmeter veilig en effectief trainen. Bij onze cardiotraining bepaal je zelf wanneer je gaat en bepaal je je eigen tempo.

Bekijk

Fitness Badhoevedorp - Back in Shape biedt cardiotraining voor ieder niveau

Krachttraining

Krachttraining doen we niet alleen om spierbundels te groeien heeft meerdere voordelen zoals meer energie, een betere houding en natuurlijk vetverbranding. Om spieren sterk te maken en te houden moeten ze gebruikt en belast. Je kunt spierkracht op diverse manieren bij ons trainen. Als je je spieren traint krijg je meer energie, zie je er beter uit en kan je sommige kwalen voorkomen. Bij een gebalanceerd fitness programma hoort dan ook een spiertraining.

Bekijk

Fitness Badhoevedorp - Back in Shape biedt krachttraining voor ieder niveau

Fitness Badhoevedorp | Meer informatie over Fitness bij Sportschool Back in Shape?

Meld je aan of kom eens langs!

Personal trainer

Bij Back in Shape | Fitness Badhoevedorp bieden we training met een persoonlijke fitness coach / trainer. Als je effectiever wilt trainen en meer resultaat wilt is personal training wellicht iets voor je. Je traint op basis van een specifiek programma op maat zodat je sneller resultaat behaalt. Een fitness instructeur motiveert je en zorgt dat geconcentreerd op je doel gefocust blijft. Wil je ook de voordelen van een training op maat?

Bekijk

Fitness Badhoevedorp - Back in Shape biedt personal training voor ieder niveau

Hatha Yoga Badhoevedorp

Yoga is iets dat je jezelf cadeau doet. Wij bieden yoga in de vorm van Hatha Yoga. Bij Hatha Yoga zijn er geen goeroes en ieder kan er voor zichzelf iets uit halen. Binnen Hatha Yoga wordt gebruik gemaakt van oefeningen waarbij al je spieren gebruikt worden. Je wordt je bewust van de spanning in het lichaam. Deze spanning kan door bewuste ademhalingstraining weer worden losgelaten.

Bekijk

Fitness Badhoevedorp - Back in Shape biedt Yoga voor ieder niveau

Fitness Badhoevedorp – Massage

Je kunt bij ons terecht voor diverse soorten massages zoals: shiatsu massage, sportmassage en massages voor ontspanning. Onze professionele massagetherapeuten hebben jarenlange ervaring. Door massage laten we de spierspanning afnemen waardoor je meer energie krijgt en en je flexibiliteit verbetert. Daarnaast is het goed voor de doorbloeding zodat afvoer van afvalstoffen en aanvoer van zuurstof wordt gestimuleerd.

Bekijk

Fitness Badhoevedorp - Back in Shape biedt sportmassage voor ieder niveau

Rooster

Bekijk het fitness en groepsles rooster van Back in Shape. Plan jouw favoriete lessen in. Klik op een dag om het rooster te bekijken.
Veel sportplezier!

Bekijk

Fitness Badhoevedorp | Meer informatie over Fitness bij Sportschool Back in Shape?

Meld je aan of kom eens langs!

Deze pagina delen? Kies hieronder!