Bij Back in Shape hebben we alle expertises onder één dak: van preventie tot re-integratie. Bij ons wordt én blijft u gezond en fit. Of u nu herstelt van een whiplash of blessure of gewoon lekker wil bewegen, onze ervaren instructeurs stimuleren uw sportieve doelstellingen te bereiken. Train op uw eigen niveau en op uw manier. Bekijk ons multidisciplinaire aanbod op onze website. Back in Shape werkt samen met een groot aantal specialisten op het gebied van fysiotherapie en fitness. Bekijk ons team.

Back in Shape Fysiotherapie is aangesloten bij KNGF en Stichting Keurmerk Fysiotherapie. Met alle zorgverzekeraars hebben wij een overeenkomst. Wij staan garant voor kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie met een grote klanttevredenheid. Bij Back in Shape heeft iedere fysiotherapeut zijn of haar eigen specialisme. Zo bent u altijd verzekerd van de beste zorg voor uw lichamelijke klacht of aandoening.

Wij verwelkomen u graag in Badhoevedorp. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen om weer gezond en fit te worden. En vooral ook te blijven.