Vanaf maandag 29 november geldt er een nieuw lesrooster tijdens de avondlockdown.

Onderstaand vindt u het tijdelijke lesrooster gedurende de avondlockdown, de lessen worden via Zoom gegeven. De ochtendlessen kunt u via de Back in Shape app reserveren en worden gegeven bij Back in Shape.

Zoom
Zoom is eenvoudig te installeren. Er is een pagina ingericht met instructies over de installatie en gebruik van Zoom;
https://www.backinshape.nl/wp-content/uploads/2021/01/ZoomuitlegBIS.docx.pdf.

Dag

Les

Tijdstip

Docente

Maandag Hatha Yoga Yin Yang 18:45 uur Noortje
Vinyasa Yoga 20:00 uur Noortje
Dinsdag Hatha Yoga Yin Yang 19:00 uur Loes
Donderdag Pilates & Shape 19:00 uur Eva
Hatha Yoga Yin Yang 20:00 uur Eva

* Zoom is een online platform waarbij de les op afstand live bijgewoond kan worden. Klik op de link om de les te volgen. Veel plezier!

———————————————————————————————————————————————————————————–

Bij Back in Shape kun je lekker bewegen in inspirerende groepslessen met uiterst professionele instructeurs. Back in Shape heeft een compleet rooster met groepslessen, voor ieder wat wils. In een groepsles wordt sporten niet alleen gezond, maar ook nog gezellig. Je motiveert elkaar om tot het uiterste te gaan.

Abdo-mix
Abdo-mix is een 15 minuten coretraining. Je krijgt effectieve oefeningen om je buik en rugspieren sterk en strak te maken. Dit is zeer goed te combineren met een groepsles of een ander fitnessprogramma.

Step
In een steples wordt op duidelijke en heldere manier de choreografie uitgelegd en opgebouwd. Daarom is het geschikt voor zowel beginnende, als gevorderde steppers. De choreografie wordt deels aangepast voor de gevorderde steppers. Zet jij een stapje extra?

Body Shape
Body Shape is een gevarieerde workout met oefeningen voor het gehele lichaam. Geen moeilijke danspasjes, maar volgbare bewegingen en oefeningen geschikt voor iedereen.

Club Yoga
In yoga lessen wisselen inspanning en ontspanning elkaar af. Club yoga is een ontspannende en dynamische les voor body en mind. Diverse vormen van yoga, gecombineerd met Tai Chi vormen de basis van deze les. Yoga is een cadeautje voor jezelf.

Mindfulness Yoga
Mindfulness yoga is een vorm van yin yoga waarbij we aandacht hebben voor wat we voelen in het moment van de asana (yoga houding).
Wat doet deze houding met mij? Hoe reageer ik hier op? De les wordt afgewisseld met stretch en balansvormen.

Hatha Yoga Yin & Yang
Yoga is iets dat je jezelf cadeau doet. Wij bieden yoga in de vorm van Hatha Yoga. Bij Hatha Yoga zijn er geen goeroes en ieder kan er voor zichzelf iets uit halen. Binnen Hatha Yoga wordt gebruik gemaakt van oefeningen waarbij al je spieren gebruikt worden. Je wordt je bewust van de spanning in het lichaam. Deze spanning kan door bewuste ademhalingstraining weer worden losgelaten.

Vinyasa Yoga
Vinyasa Yoga is een dynamische vorm van yoga waarbij asana’s (yoga houdingen) in een vloeiend ritme in samenwerking met de ademhaling worden uitgevoerd.

Dance & Shape
Op het ritme van de muziek wordt er gedanst en bewogen. Heb je gevoel voor ritme of vindt je het leuk om op de maat van de muziek te bewegen, dan is de Dance & Shape les wat voor u!

Fysio-Mix
Onder begeleiding van een fysiotherapeut werk je afwisselend aan buik- en rugspieren, houding en balans oefeningen.

Pilates
Pilates is een les vol uitdagende oefeningen die met een bewuste ademhaling en in concentratie worden uitgevoerd. Het regelmatig volgen van een Pilates les helpt je om geestelijk en lichamelijk sterker te worden, een soepeler lichaam te krijgen en om beter in balans te raken.

Total Workout
Total Workout is een wisselende en uitdagende les waarbij conditie en kracht centraal staan. Er wordt op verschillende niveaus les gegeven waardoor deze les geschikt is voor de beginnende en gevorderde sporter.

Sportief Zwanger
Blijven sporten als je zwanger bent ? Dat kan natuurlijk bij Back in Shape. Wij maken samen met jou een persoonlijk programma om in conditie te zijn en te blijven gedurende je zwangerschap. We pakken specifieke zwangerschapsklachten aan en geven toepasselijke informatie. Ook hebben we aan de periode NA de bevalling gedacht. Zodra je er aan toe bent, kun je onze lessen volgen om weer helemaal in shape te komen.

Senioren Fit
Senioren Fit is een groepsles onder begeleiding van een fysiotherapeut. Het niveau wordt op individueel niveau bepaald. Balans, kracht en leningheid zijn de kernpunten van deze les.

Wil jij één van onze groepslessen proberen? Je bent van harte welkom!