De nek is belangrijk voor het functioneren van je lichaam. Zo ondersteunt de nek het hoofd en lopen er belangrijke zenuwen doorheen. Nekpijn is zeer vervelend, omdat je elke beweging die je maakt met je hoofd terug voelt in je nek.

Nekpijn, hoe komt dat?
Nekpijn kan op verschillende manieren ontstaan. Soms ontstaat de nekpijn ’s morgens vroeg bij het opstaan, de pijn ‘schiet’ er als het ware in. Maar het kan ook ontstaan door veel in dezelfde houding te werken, dan is er sprake van een ‘stijve nek’. Mogelijk bijkomende symptomen van nekpijn zijn hoofdpijnklachten, tintellingen of pijn in de armen en/of moeite om te concentreren.

Hoe kan DBC u helpen van uw nekpijn of whiplash af te komen?
Het eerste wat we doen is het achterhalen van de oorzaak van de nekpijn. Hiervoor gaan we met u in gesprek over het ontstaan van uw nekpijn. Daarnaast voeren wij verschillende testen uit om onzicht te krijgen in bijkomende klachten als stijfheid, pijn, duizeligheid, concentratiestoornissen en/of verminderd gezichtsvermogen.

Voor het verminderen van nekpijn is een goede houding essentieel. Dankzij ons behandelprogramma in combinatie met onze unieke trainingsapparatuur leren wij u om op een niet-belastende manier uw nek te bewegen. Van onze cliënten geeft ruim 83% aan een flinke verbetering van de nekpijn te ervaren.

Wilt u ook van uw nekpijn of whiplash af?
Kom gerust langs om te bespreken hoe wij u kunnen helpen.

Wilt u zich laten behandelen voor nekpijn of een whiplash bij DBC Badhoevedorp?
Vul dan het intakeformulier in of neem telefonisch contact op.