Revalidatie na een ongeval of medische ingreep is vaak een ingewikkeld en langdurig proces. Afhankelijk van de klachten kan behandeling nodig zijn van fysieke en/of psychische klachten. Bij DBC maken wij bij revalidatie daarom gebruik van een multidisciplinaire aanpak. Hierbij wordt de cliënt tijdens de revalidatie intensief begeleidt door een fysiotherapeut en een psycholoog. Het doel van de revalidatie is om de cliënt te helpen zijn of haar vertrouwde leven weer op te pakken.

Revalidatie in drie stappen
Bij DBC vindt de revalidatie plaats door middel van een unieke driestappen behandelmethode. Deze methode komt voor uit wetenschappelijk onderzoek en is daarnaast uitgebreid in de praktijk getest. De cliënt zal eerst een intake ondergaan om de oorzaak van de klachten te achterhalen. Daarna start de gerichte behandeling binnen het individuele traject om de revalidatie te bewerkstelligen.

Door de intensieve begeleiding en specifiek DBC methodiek zijn de specialisten van DBC Badhoevedorp in staat om hun cliënten duurzaam te revalideren.

Wilt u meer weten over de multidisciplinaire aanpak bij DBC Badhoevedorp?
Vul dan het intakeformulier in of neem telefonisch contact op.