Medisch Centrum de Badhoeve

U bent hier: Home / Medisch Centrum de Badhoeve

Ontwikkeling Medisch Centrum de Badhoeve

Ontwikkeling
Op 14 november jl. is Back in Shape verhuisd naar het Medisch Centrum! De sportschool is voorzien van nieuwe apparatuur! Ben je benieuwd het resultaat? Bekijk onze virtuele rondleiding!

Back in Shape
Back in Shape is gevestigd op de begane grond. De nieuwe ruimte is voorzien van moderne ventilatie/aircosystemen in de fitnesszaal.  Ook de ruimtes van de behandelkamers zijn een stuk groter en moderner.

Nieuwe sportschool
De sportschool is voorzien van nieuwe faciliteiten. De cardio-en krachtapparatuur is compleet vervangen voor de nieuwste lijn van Life Fitness! Daarnaast oriënteren wij ons op nieuwe groepslessen. Daarmee verbreden wij ons aanbod naast de populaire yoga, pilates en bodyshape lessen.

Alles onder één dak
Huisartsen Badhoevedorp, huisartsenpraktijk Vaarkamp, Benu Apotheek en natuurlijk Back in Shape werken in het nieuwe medisch centrum. Daarnaast maken een psychologen- en dermatologen praktijk het medisch aanbod compleet. De verschillende disciplines maken de zorg efficiënter.

Duurzaam en in stijl met de omgeving
Architectenbureau Mastenbroek heeft bij het ontwerp van het nieuwe medisch centrum goed gelet op de omgeving met een stijlvolle jaren 30 look als ontwerp. Ook qua duurzaamheid zal het nieuwe centrum straks aan alle eisen voldoen.

Blijf up to date
Volg Back in Shape op Instagram of Facebook om up-to-date te blijven.