Medisch Centrum de Badhoeve

U bent hier: Home / Medisch Centrum de Badhoeve

Ontwikkeling Medisch Centrum de Badhoeve

Ontwikkeling
Inmiddels is de sloop van het oude Rabobank-gebouw gestart. Het bouwbedrijf is tot ongeveer begin december bezig met de sloop. Daarna start de opbouw van het pand. De verwachting is dat het Medisch Centrum in Q4 van 2022 in gebruik genomen wordt.

Back in Shape
Back in Shape vestigt zich op de begane grond. De nieuwe ruimte wordt voorzien van luxe vloerverwarming en moderne ventilatie/koelingssystemen in de fitnesszaal. Zowel de groepsleszaal als de fitnesszaal wordt gemiddeld 10-20% groter. Ook de ruimtes van de behandelkamers zijn een stuk groter en moderner.

Nieuwe sportschool
De verbouwing creëert ook nieuwe kansen. Middels een enquête onder de fitnessleden is Back in Shape al bezig met de invulling van de nieuwe sportschool. Wat is de wens van onze leden? De sportschool wordt voorzien van nieuwe faciliteiten. De cardio-en krachtapparatuur wordt compleet vervangen voor de nieuwste lijn van Life Fitness! Daarnaast oriënteren wij ons op nieuwe groepslessen. Daarmee verbreden wij ons aanbod naast de populaire yoga, pilates en bodyshape lessen.

Alles onder één dak
Huisartsen Badhoevedorp, huisartsenpraktijk Vaarkamp, Benu Apotheek en natuurlijk Back in Shape komen in het nieuwe medisch centrum. Daarnaast maken een psychologen- en dermatologen praktijk het medisch aanbod compleet. De verschillende disciplines maken de zorg efficiënter.  Samen met de huisartsen houden we bijvoorbeeld ook een speciaal schouder-spreekuur, waar een echo wordt gemaakt en direct een eventuele injectie kan worden gezet. Dat scheelt voor patiënten enorm veel tijd.

Duurzaam en in stijl met de omgeving
Architectenbureau Mastenbroek heeft bij het ontwerp van het nieuwe medisch centrum goed gelet op de omgeving met een stijlvolle jaren 30 look als ontwerp. Ook qua duurzaamheid zal het nieuwe centrum straks aan alle eisen voldoen.

Blijf up to date
Volg Back in Shape op Instagram of Facebook om up-to-date te blijven. De bezoekers van Back in Shape worden op het communicatiebord geïnformeerd over de meest recente ontwikkelingen. Wij kijken er naar uit om u volgend jaar te verwelkomen op onze nieuwe locatie!

Bas van Houten
Sander Schelling