Coronavirus

Update– Back in Shape is volgens reguliere openingstijden geopend. Bij Back in Shape zijn de groepen kleiner dan 100 personen, daarmee passen wij niet in het huidige risicoprofiel van het RIVM. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet.

Desondanks treft Back in Shape sinds enkele weken extra maatregelen. Wij leggen de maatregelen graag aan u voor.

Een van de maatregelen is het grondig reinigen van fitnessapparatuur, dumbells, halters e.d. Wij zijn ons ervan bewust dat hygiëne in deze tijd extra belangrijk is. Onze medewerkers maken de apparatuur en toebehoren twee keer per dag grondig schoon.

In samenspraak met het schoonmaakbedrijf richt de schoonmaakster zich extra op bijv. deurklinken en de sanitaire ruimte.

Risicovolle doelgroepen met co-morbiditeiten worden door de desbetreffende therapeut benaderd.

Verder doen wij een beroep op de verantwoordelijkheid van onze leden en bezoekers. Wij vragen u om bij (milde) klachten goed uit te zieken om na volledig herstel het sporten weer te hervatten. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat Back in Shape ook tijdens het Coronavirus een prettige omgeving is om te bewegen.

Mocht u twijfelen of vragen hebben, neem dan gerust contact op met uw fitnessbegeleider, fysiotherapeut of coach.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, hopen wij u snel bij Back in Shape te zien.

Met vriendelijke groet,

Team Back in Shape